Innes FotografieFotoreeks - Human Intrest

  1. Liefde
  2. 70+
  3. Analoog
  4. Familie

Fotoreeks - urban

  1. Street photography

Fotoreeks - studio

  1. Deus ex Machina (master)
  2. Objecten


Meer over mij —
Info

Mark
Hoi! fijn dat je me gevonden hebt.       The camera doesn’t lie. Een leuze waar ik in geloof want beelden vertellen verhalen zoals die aan ons vooraf ging.  Ook geloof ik in de kracht van selectie, wat de camera toont en wat hij niet toont. Dit doen we door ons onderwerp te kiezen, zorgvuldig onze compositie te maken en rekening te houden met het licht. Het is de samnehang van deze ellementen die ervoor zorgt dat we verhalen gaan vertellen.

Hallo! Ik ben Innes, een kind uit de jaren ‘90, geboren en getogen in Boom. Hier woon ik samen met mijn vriend en onze kat, Balou. Je kan me ook vinden in Antwerpen, daar heb ik Grafisch ontwerp gestudeerd aan de Hoge School, Sint Lucas. Maar eigenlijk ben ik graag overal! Ik reis graag en leer graag nieuwe mensen kennen, ze zijn één van mijn favoriete onderwerpen om te fotograferen. Ik ben best wel een sociale bij en kan goed samenwerken. Met mijn grafische skilles en reclame achtergrond is dit immers een must! Ik heb ook oog voor detail en zoek steeds naar de efficientste workflow.
Verder heb ik een groot hart voor dieren. Opgegroeit in een dierenwinkel en steeds een dier in huis gehad. Katten, honden, konijnen,.. het weet me dan ook allemaal te bekoren. Sinds kort heb ik dan ook een instagram pagina opgestart voor onze Balou en weet ook mijn feed goed te onderhouden.

Wil je graag meer weten of even kennis maken,
stuur me dan een mailtje naar:
innes.schoonderwoert@gmail.com

Hopelijk, tot gouw!GRAFISCH ONTWERP EN
FOTOGRAFIE